Helg i musikkens tegn

tangsprell2

Hele helgen har man hørt musikk fra Henningsvær kirke. Lørdag
var Henningsvær barne- og ungdomskor samlet til
CD-innspilling, og søndag inviterte menighetsrådet til Vinterfest.

 

 tangsprell3

 

Det var en gjeng spente og motiverte korsangere som møtte til innspilling lørdag formiddag. De unge sangerne ble fort klar over at det å spille inn CD krever tålmodighet, med mange repetisjoner. Humøret var imidlertid på topp, og etter fire timers innsats kunne alle pakke sammen, med ferdig levert produkt. Innspillingen ble stødig ledet avJoakim Haugnes, Terje Brun og Kristine Sandmæl. CDen går inn i trosopplæringen til kirken i Vågan. Barnesanger og salmer til bruk i hjemmet vil etter hvert gis til alle døpte 3-åringer.

 

Søndag var det en litt annen alderssammensetning på koret som sto framme i Henningsvær kirke. Sangkoret Våghals gledet de omtrent 50 frammøtte med flott og klingende korsang, med høydepunkt fra Phantom of the opera og Vamp. Etter konserten samlet folket seg i menighetssalen til nydelig kakebord, kaffe, saft og åresalg.

Henningsvær pensjonistforening sto for kveldens overraskelse; Ruth Robertsen overrakte på vegne av pensjonistforeningen en gave på 500 kroner som takk for det arbeidet menighetsrådet gjør i Henningsvær. En rørt og overrasket menighetsrådsformann, Paula M. Hansen tok i mot gaven.